BEL ONS: 0541 670207


Vloeren

Welke vloer past het beste bij u? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals tapijt, laminaat, pvc, vinyl, linoleum en hout. Daarbinnen zijn ook weer veel keuzemogelijkheden. Wilt u geknoopt of hoogpolig tapijt? Pvc visgraat of tegel? Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag om de juiste keuze te maken, binnen uw budget.

Vinyl


Morskieft Sfeermakers in Reutum realiseert prachtige vinyl vloeren, inclusief het leggen ervan. Een vinyl vloer is trendy, betaalbaar, divers en in veel ruimtes naadloos te leggen. De toplaag (structuur) van vinyl is tegenwoordig van een kwaliteit die nauwelijks van pvc is te onderscheiden. Met een lange levensduur is vinyl een duurzame vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Bezemen, soppen of dweilen, de vinyl vloer kan het allemaal hebben. Met deze eigenschappen is een vinyl vloer heel breed inzetbaar en ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

 

Morskieft Sfeermakers zorgt voor een op maat gemaakte vinyl vloer, inclusief het leggen ervan. Heeft u een relatief gladde ondervloer in uw woning, dan hoeft u dus geen speciale ondervloer te gebruiken voor vinyl. Het kan soms voorkomen dat we de ondervloer moeten egaliseren voor een beter resultaat.

 

Onze specialisten van Morskieft Sfeermakers adviseren u graag over de beste oplossingen voor u.

Neem gerust contact op!