BEL ONS: 0541 670207


Raamdecoratie

Graag helpen wij u om een gordijn of zonwering te kiezen, die het beste bij u past.
Wij meten bij u thuis alles op, zodat uw raamdecoratie perfect op maat gemaakt wordt. Het voordeel is dat deze raamdecoraties ook zonwerend werken. Alles kan op maat worden geleverd. Als alles klaar is, komen we bij u thuis monteren en hangen we de raamdecoratie voor u op. Komt u vooral een keer bij ons in de showroom, zodat we u alles kunnen laten zien en u kunnen adviseren bij uw keuze.

DUETTE® Shades


DUETTE® Shades

DUETTE® shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze structuur geeft het product isolerende eigenschappen, waardoor zomerhitte geweerd wordt en ‘s winters de warmte vastgehouden wordt. Hierdoor kunt u in de zomer besparen op uw energierekening (airco kosten) en in de winter op uw stookkosten. De stoffen van de DUETTE® shades zijn leverbaar in verschillende transparanties, van transparant in ruimtes waar dat kan, tot verduisterend voor de slaapkamer. Met de Top down/Bottom up functie kunt u zowel de lichtinval als de privacy naar wens reguleren.

Plissé shades
Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur.
Plissé shades worden gemaakt van geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling en zijn decoratief en veelzijdig. 

DUETTE® shades en plissé shades zijn er in vele mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, modellen en technische toepassingen.