BEL ONS: 0541 670207


Raamdecoratie

Graag helpen wij u om een gordijn of zonwering te kiezen, die het beste bij u past.
Wij meten bij u thuis alles op, zodat uw raamdecoratie perfect op maat gemaakt wordt. Het voordeel is dat deze raamdecoraties ook zonwerend werken. Alles kan op maat worden geleverd. Als alles klaar is, komen we bij u thuis monteren en hangen we de raamdecoratie voor u op. Komt u vooral een keer bij ons in de showroom, zodat we u alles kunnen laten zien en u kunnen adviseren bij uw keuze.

Jaloezieën


Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën hebben een goede zonwerende werking en zijn leverbaar in hout of aluminium.
Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met jaloezieën op maat kun je spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer. Dit is echt kenmerkend voor jaloezieën.

Verticale jaloezieën
Verticale lamellen zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven verticale lamellen een prachtige lichtinval en lichtfiltering. Lamellen zijn verkrijgbaar in textiel, aluminium of kunststof. 

Er zijn heel veel technische mogelijkheden voor jaloezieën, zoals: verschillende bedieningsopties, zijgeleiding, kleuren, materialen, ladderbanden/koorden en lamelbreedtes. Door alle mogelijkheden kunt u uw jaloezieën aanpassen aan uw persoonlijke wensen.