BEL ONS: 0541 670207


Vloeren

Welke vloer past het beste bij u? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals tapijt, laminaat, pvc, vinyl, linoleum en hout. Daarbinnen zijn ook weer veel keuzemogelijkheden. Wilt u geknoopt of hoogpolig tapijt? Pvc visgraat of tegel? Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag om de juiste keuze te maken, binnen uw budget.

Tapijt


Bij Morskieft Sfeermakers in Reutum hebben wij een uitgebreide showroom met tapijten. Tapijt dempt geluiden, is zacht aan uw voeten en het isoleert goed. Dat scheelt in uw energiekosten. Daarnaast kan tapijt uw leefomgeving gezonder maken door fijnstof op te vangen, waardoor het ook geschikt is voor mensen met allergieën of astma.

 

Tapijt is verkrijgbaar in vele stoffen, zoals katoen, kokos, sisal, nylon en wol. Wilt u hoogpolig tapijt? Of liever een velours of geknoopt (bouclé) tapijt? Of u nu kiest voor een kamerbreed tapijt of een vloerkleed, onze deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Met een ruime voorraad aan tapijten kunnen wij bovendien snel leveren.

 

Onze stoffeerders komen bij u lang voor het opnemen van de exacte maten. Vervolgens regelen wij het op maat gemaakte tapijt, inclusief het leggen van dit tapijt. Tevens voorzijn wij u van advies over het reinigen van uw tapijt. In onze showroom met tapijten hebben we naast tapijten ook andere producten die uw interieur naar een hoger niveau kunnen tillen. 

 

Coupons

Wilt u voor een kleine prijs een goede kwaliteit tapijt? Voor kleinere ruimten kunt u coupons kopen. Dat zijn reststukken tapijt.

Onze specialisten van Morskieft Sfeermakers adviseren u graag over de beste oplossing voor u. Neem gerust contact op.

 

Wij zorgen voor uw perfecte tapijt, inclusief het leggen ervan!