Kerkstraat 35 7667 PV Reutum

telefoon: 0541 670207

fax: 0541 67130

e-mail: info@morskieftreutum.nl

Tapijt heeft veel voordelen

Tapijt dempt geluiden, is zacht aan uw voeten en het isoleert goed. Dat scheelt in uw energiekosten. Bovendien kan tapijt uw leefomgeving gezonder maken, doordat het fijnstof opvangt [link naar filmpje van Desso]. Ook voor mensen met allergieën of astma zijn er geschikte tapijten.
 
Enorme keuze in onze showroom
Tapijt is verkrijgbaar in vele stoffen, zoals katoen, kokos, sisal, nylon en wol, en in talloze kleuren. Wilt u hoogpolig tapijt? Of liever een vloers of geknoopt (bouclé) tapijt? Wat vindt u van de vleug (lichtinval) van het tapijt? Kiest u voor kamerbreed tapijt of voor een vloerkleed? Kom eens kijken bij Morskieft in Reutum. Wij helpen u graag bij het kiezen van het tapijt, dat het beste bij u past. Wij hebben veel tapijten op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.
 
Traplopers
Wilt u tapijt op uw trap? Er zijn traplopers in allerlei kleuren. Ook kunt u uit enorm veel tapijten kiezen. De traploper wordt vast gezet met een traproede. Traproedes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
 
Het leggen en reinigen van tapijt
Onze stoffeerders komen bij u langs voor het opnemen van de exacte maten. Als het tapijt klaar is, leggen ze uw tapijt met oog voor detail. Wij adviseren u ook over het reinigen van uw tapijt.
 
Coupons
Wilt u voor een kleine prijs een goede kwaliteit tapijt? Voor kleinere ruimten kunt u coupons kopen. Dat zijn reststukken tapijt. Vraag ons naar de mogelijkheden.