Kerkstraat 35 7667 PV Reutum

telefoon: 0541 670207

fax: 0541 67130

e-mail: info@morskieftreutum.nl

Gordijnen in alle soorten en maten

In onze showroom in Reutum vindt u gordijnen in vele mooie stoffen en in allerlei kleuren en patronen. Wij leveren ondere andere gordijnen van Vadain, Vriesco, Toppoint en Hollandhaag.
 
Er zijn drie soorten gordijnen:
Gordijnen kunnen op vele manieren worden opgehangen. Wilt u een enkele plooi? Of een vlinderplooi? Voor een vlinderplooi heeft u meer stof nodig, maar het heeft een luxere uitstraling. Zo zijn er nog veel meer manieren om uw gordijnen mooi te laten vallen. U kunt bijvoorbeeld ook ingeslagen ringen gebruiken. Kiest u voor een gordijnroede of voor gordijnrails
Wij kunnen de gordijnen ook voeren. Een molton voering maakt het gordijn voller. Als u de kamer echt donker wilt hebben, kiest u voor een verduisterende voering. 
In plaats van gordijnen kunt u ook kiezen voor zonwering, zoals jaloezieën, rolgordijnen, lamellen of shutters. U kunt ook combinaties maken: gordijnen met een rolgordijn of inbetweens met een jaloezie. 
 
Graag helpen wij u om een gordijn of zonwering te kiezen, die het beste bij u past.
 
Wij meten bij u thuis alles op, zodat uw gordijnen perfect op maat gemaakt worden. Als alles klaar is, komen we de rails of roedes bij u thuis monteren en hangen we de gordijnen voor u op.
 
Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn? Kom bij ons langs voor een persoonlijk advies. 
Wilt u liever dat we bij u langs komen? Dat kan ook. Bel ons om een afspraak te maken.