BEL ONS: 0541 670207


Raamdecoratie

Graag helpen wij u om een gordijn of zonwering te kiezen, die het beste bij u past.
Wij meten bij u thuis alles op, zodat uw raamdecoratie perfect op maat gemaakt wordt. Het voordeel is dat deze raamdecoraties ook zonwerend werken. Alles kan op maat worden geleverd. Als alles klaar is, komen we bij u thuis monteren en hangen we de raamdecoratie voor u op. Komt u vooral een keer bij ons in de showroom, zodat we u alles kunnen laten zien en u kunnen adviseren bij uw keuze.

Gordijnen


Overgordijnen (verduisterend)
Gordijnen zijn er in verschillende kwaliteiten en materialen, zoals katoen, polyester en linnen. Daarnaast zijn er vele verschillende kleuren en patronen. Als u de kamer echt donker wilt hebben, kiest u voor een verduisterend gordijn.

Inbetweens
Inbetweens zitten tussen gordijnen en vitrages in. Ze geven wel licht door, maar je kunt er niet makkelijk doorheen kijken, waardoor ze wel privacy geven. Inbetweens vallen soepel en worden veel gebruikt om de inrichting wat luchtiger te maken.

Vitrages
Vitrages zijn er in fijne en grove uitvoeringen. Wij adviseren u graag over de verschillende stoffen, zoals organza, bouclé en voile.

Gordijnen kunnen op vele manieren worden opgehangen. Wilt u een wave plooi? Of een vlinderplooi? Zo zijn er nog veel meer manieren om uw gordijnen mooi te laten vallen. U kunt bijvoorbeeld ook ingeslagen ringen gebruiken. Kiest u voor een gordijnroede of voor gordijnrails? 
Inbetweens kunnen ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld rolgordijnen.
Het uitzoeken van gordijnen op maat kan een lastige klus zijn. Zeker wanneer er veel verschillende keuzemogelijkheden zijn.

Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn? Kom bij ons langs voor een persoonlijk advies. Wilt u liever dat we bij u langs komen? Dat kan ook. Bel ons om een afspraak te maken.