Kerkstraat 35 7667 PV Reutum

telefoon: 0541 670207

fax: 0541 67130

e-mail: info@morskieftreutum.nl

Verticale lamellen

Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale lamellen. Verticale lamellen zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven verticale lamellen een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Lamellen zijn verkrijgbaar in textiel, aluminium of kunststof. 

Textiel
Er zijn mooie naturelle en frisse kleuren in verschillende transparanties. De weefsels zijn fijn en de structuren mooi. Wij adviseren u graag over de brandvertragende en vuilwerende kwaliteiten van de verschillende soorten textiel.

Aluminium
Aluminium lamellen bieden veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en makkelijk schoon te houden. Er zijn lamellen met bijzondere afwerkingen. De uni-lamellen zijn bijvoorbeeld leverbaar met een glanzende, matte, suède-achtige en hamerslag afwerking. Er zijn tijdloze naturelle en trendy frisse kleuren.

Kunststof
Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend en makkelijk schoon te houden. Doordat ze ook vochtbestendig zijn, zijn ze uitermate geschikt voor badkamers en keukens. Er zijn speciale afwerkingen verkrijgbaar, zoals parelmoer, linnenstructuur en geperforeerde lamellen.