Kerkstraat 35 7667 PV Reutum

telefoon: 0541 670207

fax: 0541 67130

e-mail: info@morskieftreutum.nl

Kunststof vloeren zijn mooi en praktisch

PVC vloeren en vinyl vloeren zijn 100% waterbestendig, makkelijk schoon te houden en ze dempen het geluid van voetstappen. Ze krimpen niet en zetten niet uit. Kunststof vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte en verkrijgbaar in verschillende sfeervolle hout- en tegelmotieven, die niet van echt te onderscheiden zijn.
 
Kiest u voor PVC of voor vinyl?
PVC laat warmte goed door, waardoor het geschikter is in combinatie met vloerverwarming dan vinyl. PVC vloeren ondergaan een antibacteriële behandeling, waardoor ze zeer hygiënisch zijn. Bovendien zijn PVC vloeren zeer duurzaam en ze behouden hun kleur heel goed. PVC vloeren hebben een scherpe prijs, zeker gezien de lange levensduur. 
 
Vinyl vloeren kunnen net als PVC vloeren ook heel slijtvast en kleurvast zijn, maar dat is afhankelijk van de kwaliteit van het vinyl. Bij vinyl vloeren varieert de prijs afhankelijk van de kwaliteit.
 
Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor u. Neem gerust contact op.
 
Het leggen van PVC en vinyl vloeren
Voor het beste resultaat moeten kunststof vloeren op een harde en vlakke ondergrond gelegd worden. Wij zorgen ervoor dat dit goed gebeurt. Wij egaliseren de ondergrond en bij vinyl zorgen we voor een goede verlijming met de ondergrond.